Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Over Ons

Bouwbedrijf J.J. Kloosterman is een allround bouwbedrijf. Wij hechten veel waarde aan service en kwaliteit. U toch ook?

Wij kunnen diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Denk hierbij o.a. eens aan:
* het vervangen van kozijnen, deuren en ramen
* het plaatsen van dakvensters
* renovatie, ook daken
* dakkapellen met plat- of schuindak
* aan- en verbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen en gevel- en dakrandpanelen, maar daar houden onze werkzaamheden niet mee op.

Neemt u eens contact met ons op indien u bouwplannen heeft. Wij komen graag bij u op locatie om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Daarna zenden wij u vrijblijvend een offerte. Eventueel kunnen wij deze daarna nog met u doorpraten en waar nodig wijzigingen doorvoeren.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: buitenweg bij Ens
Het vervangen van 2 kozijnen door kunststof kozijnen in een “tuinderswoning”, inclusief het aanpassen van de constructie.
Locatie: buitenweg bij Ens
Een dakkapel met schuin pannendak. Hierbij is rekening gehouden met de dakkapellen van de naastgelegen woningen. Er is een HBI kunststof kozijn geplaatst en de gevelpanelen zijn van kunststof Keralit.
Locatie: straat in Emmeloord
Het vervangen van een dakkapel door een dakkapel met plat dak over vrijwel de volle lengte van de woning. Er is gebruik gemaakt van kunststof kozijnen en Keralit gevel- en dakrandpanelen.