Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Kunststof ramen, deuren en kozijnen

Met de keuze voor kunststof ramen, deuren en kozijnen kiest u voor een onderhoudsarm product.
De ontwikkeling van kunststof ramen en kozijnen is met sprongen vooruit gegaan, bijna alles wat in hout mogelijk is, is nu ook in kunststof te realiseren.

Wij hechten veel waarde aan service en kwaliteit. Daarom meten wij de kozijnen en ramen zelf in. Het monteren van kunststof ramen, deuren en kozijnen is precisiewerk.
Alleen goed vakmanschap geeft een uitstekend resultaat.
UITVOERINGEN | KLEUREN | OPTIES

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: straat in Marknesse
Een brede aanbouw voor een garage waarin o.a. de voordeur met hal is gerealiseerd. Door de voordeur te verplaatsen staat er niet zoveel wind meer op. Bovendien is de bestaande garage verbouwd.
Locatie: straat in Emmeloord
Het plaatsen van een dakkapel met plat dak, voorzien van een HBI kunststof kozijn en Keralit gevelbekleding.
Locatie: buitenweg Emmeloord
Op een bestaande bijkeuken/kantoor is een extra verdieping geplaatst voor het realiseren van extra ruimte. De gevelbekleding is van Cedral. Verder is er gebruik gemaakt van HBI kunststof kozijnen en Polytech kunststof goten.