Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Dakkapellen

Het plaatsen van een dakkapel is typisch een klus voor een bouwbedrijf.
De dakconstructie wordt aangetast door het plaatsen van de dakkapel. Het is zaak dat de constructie goed wordt opgevangen om het dak zijn stevigheid te laten behouden.
Hiervoor is vakmanschap en goed technisch inzicht nodig. U kunt het plaatsen van een dakkapel gerust aan ons overlaten, wij hebben al veel dakkapellen geplaatst.

U heeft de keuze uit een dakkapel met plat dak (zie voorbeelden) of een dakkapel met een schuin pannendak.

Wanneer u de keuze maakt voor een onderhoudsarme dakkapel kunnen wij gebruik maken van HBI kunststof kozijnen en kunststof gevelpanelen en dakrandpanelen.

Uiteraard is een uitvoering in hout ook mogelijk. Ook kan de binnenaftimmering geregeld worden, evenals vensterbanken en rolluiken.

VOORBEELDEN DAKKAPELLEN

  


Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan.

 

Wilt u een kleinere dakkapel voor in huis kijk dan eens op www.2dekansplaymo.nl

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: straat in Oud Zuilen
Een ge´soleerd tuinhuis waarvan de wanden opgetrokken zijn met Belgisch hardsteen Brickeno met daarboven Werzalit. De kozijnen en de boeien zijn van kunststof.
Locatie: buitenweg Luttelgeest
Asbestsanering. Het verwijderen van het dak van een "bioschuur" en de zijwanden van een kapberg. Tevens is beplating van het dak van de kapberg verwijderd om later weer te worden opgebouwd.
Locatie: buitenweg bij Ens
Een dakkapel met schuin pannendak. Hierbij is rekening gehouden met de dakkapellen van de naastgelegen woningen. Er is een HBI kunststof kozijn geplaatst en de gevelpanelen zijn van kunststof Keralit.