Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Dakvensters

Al jarenlang uw specialist in daklichtsystemen. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben werken wij voornamelijk met Velux daglichtsystemen.
Velux heeft een zeer uitgebreid assortiment waarmee diverse systemen met elkaar gekoppeld kunnen worden, hierdoor zijn er vele mogelijkheden om daglicht in uw woning te vangen.

Van de meest voorkomende dakvensters hebben wij standaardprijzen samengesteld.
Informeer naar de prijzen en de mogelijkheden.

Een Velux dakvenster, inclusief gootstuk en aftimmeren, is al verkrijgbaar vanaf € 548,00.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: straat in Emmeloord
Een aanbouw achter een garage, gebouwd in de stijl van de woning. Er is gebruik gemaakt van metselwerk en houten kozijnen, deur en ramen. De aanbouw is bedoeld als praktijkruimte en is voorzien van een wachtruimte, toilet en spreekkamer.
Locatie: straat in Kraggenburg
Het plaatsen van kunststof kozijnen en panelen van Keralit gevelpanelen op de bovenverdieping aan de voor- en achterzijde van de woning.
Locatie: buitenweg Marknesse
Een aanbouw aan een “Oostenrijkse” woning. De aanbouw is opgetrokken met houtskeletwanden en voorzien van HBI kunststof kozijnen, deuren en ramen. Het betreft een oppervlakte van circa 45 m˛ en is verdeeld in diverse ruimtes, o.a. badkamer en kantoor.