Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Badkamers/Sanitair

Voor het vervangen van uw toilet en/of badkamer bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf J.J. Kloosterman. Het realiseren van een badkamer in een nieuwe/andere ruimte behoort tot de opties.

Wij kunnen voor u de werkzaamheden uitvoeren, vanaf het slopen tot het opnieuw aansluiten van het sanitair en het tegelen. Indien u bepaalde onderdelen zelf uit wilt voeren is dat uiteraard in overleg mogelijk. Neemt u eens contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: straat in Emmeloord
Het vervangen van een dakkapel door een dakkapel met plat dak over vrijwel de volle lengte van de woning. Er is gebruik gemaakt van kunststof kozijnen en Keralit gevel- en dakrandpanelen.
Locatie: buitenweg Emmeloord
Het dak van de bestaande woning en de aanbouw voorzien van nieuwe dakpannen.
Locatie: straat in Emmeloord
Het plaatsen van een dakkapel met plat dak, voorzien van een HBI kunststof kozijn en Keralit gevelbekleding.