Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Badkamers/Sanitair

Voor het vervangen van uw toilet en/of badkamer bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf J.J. Kloosterman. Het realiseren van een badkamer in een nieuwe/andere ruimte behoort tot de opties.

Wij kunnen voor u de werkzaamheden uitvoeren, vanaf het slopen tot het opnieuw aansluiten van het sanitair en het tegelen. Indien u bepaalde onderdelen zelf uit wilt voeren is dat uiteraard in overleg mogelijk. Neemt u eens contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: buitenweg bij Ens
Het vervangen van 2 kozijnen door kunststof kozijnen in een “tuinderswoning”, inclusief het aanpassen van de constructie.
Locatie: buitenweg bij Luttelgeest
Een tuinkamer van Douglas. Dakbedekking van shingles. In de zomer kan er voor gekozen worden om er 2 wanddelen uit te halen, terwijl in de winter het er met een kachel ook goed toeven is.
Locatie: buitenweg Emmeloord
Het dak van de bestaande woning en de aanbouw voorzien van nieuwe dakpannen.