Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Aan-/verbouw en onderhoud

Ook voor een aanbouw aan uw woning bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf J.J. Kloosterman. Naar aanleiding van uw wensen gaan wij samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. Of het nu gaat om b.v. een vergroting van uw woonkamer, het realiseren van een extra slaapkamer of b.v. een kantoorruimte, wij zorgen ervoor dat uw aanbouw tot een succes wordt.

Het verbouwen van b.v. een zolder of een garage behoren ook tot de mogelijkheden.

Graag denken wij met u mee om te komen tot een door u gewenst resultaat.

Is uw woning aan onderhoud toe? Neem eens contact met ons op!

Wij kunnen b.v. uw woning voorzien van fraai afgewerkte gevels en/of dakranden die geen onderhoud nodig zijn. Dit kan met kunststof gevel- of dakrandpanelen.

Bouwbedrijf J.J. Kloosterman heeft ruime ervaring met het bekleden van gevels of delen daarvan. Denk hierbij b.v. ook aan de panelen boven, onder of tussen de ramen of het bekleden van een borstwering.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: buitenweg Kraggenburg
Een dakkapel met plat dak. Hierbij is rekening gehouden met de dakkapel op de andere kant van de woning. De boei is van Trespa en de zijwangen en panelen van Werzalit rabat. Onder de boei is een rolluik ingebouwd.
Locatie: straat in Oud Zuilen
Een ge´soleerd tuinhuis waarvan de wanden opgetrokken zijn met Belgisch hardsteen Brickeno met daarboven Werzalit. De kozijnen en de boeien zijn van kunststof.
Locatie: buitenweg bij Ens
Een dakkapel met schuin pannendak. Hierbij is rekening gehouden met de dakkapellen van de naastgelegen woningen. Er is een HBI kunststof kozijn geplaatst en de gevelpanelen zijn van kunststof Keralit.