Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Dakrenovatie

Het dak is de kroon op uw woning. Wilt u alleen de pannen vervangen of ook direct het dak isoleren, het is allemaal mogelijk.

Behalve de pannen vervangen kunnen wij ook de dakrandpanelen vervangen. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van traditioneel hout, maar tegenwoordig kunnen we ook schitterende resultaten behalen met kunststof dakrandpanelen. Die hoeven echt nooit geschilderd te worden!

Bouwbedrijf J.J. Kloosterman heeft ruime ervaring met het verwerken van kunststof materialen.

Sinds najaar 2011 zijn wij dealer geworden van Polyplus polyester dakgoten. Dit zijn dakgoten gemaakt van met glasvezel versterkte polyester, een onderhoudsarm product. Polyplus heeft diverse modellen goten, voor elk huis passend.

Natuurlijk zijn ook de traditionele goten een optie.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: buitenweg Kraggenburg
Een dakkapel met plat dak. Hierbij is rekening gehouden met de dakkapel op de andere kant van de woning. De boei is van Trespa en de zijwangen en panelen van Werzalit rabat. Onder de boei is een rolluik ingebouwd.
Locatie: buitenweg Emmeloord
Het dak van de bestaande woning en de aanbouw voorzien van nieuwe dakpannen.
Locatie: buitenweg bij Luttelgeest
Een tuinkamer van Douglas. Dakbedekking van shingles. In de zomer kan er voor gekozen worden om er 2 wanddelen uit te halen, terwijl in de winter het er met een kachel ook goed toeven is.