Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Veranda's

Wij zijn erg blij met het dealerschap van Gardendreams. Aluminium veranda´s die uit te breiden zijn met zijwanden. Ook is het mogelijk een tuinkamer te creëren. Een eenvoudige manier om uw woning uit te breiden.

Gardendreams heeft een aluminium veranda ontwikkeld, welke zeer compleet is én dus direct af. De veranda´s zijn stuk voor stuk berekend op sterkte, waardoor u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Duitse degelijkheid.

De veranda is leverbaar als zelfbouwpakket met een duidelijke montage-dvd. In overleg is montage door ons te regelen. Kom eens in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden of kijk op de site van Gardendreams.
 
Een veranda van Gardendreams is een verlenging van uw tuinleven. Buiten zitten wanneer u maar wilt, vier seizoenen lang.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: buitenweg bij Luttelgeest
Een tuinkamer van Douglas. Dakbedekking van shingles. In de zomer kan er voor gekozen worden om er 2 wanddelen uit te halen, terwijl in de winter het er met een kachel ook goed toeven is.
Locatie: straat in Marknesse
Een brede aanbouw voor een garage waarin o.a. de voordeur met hal is gerealiseerd. Door de voordeur te verplaatsen staat er niet zoveel wind meer op. Bovendien is de bestaande garage verbouwd.
Locatie: buitenweg Luttelgeest
Asbestsanering. Het verwijderen van het dak van een "bioschuur" en de zijwanden van een kapberg. Tevens is beplating van het dak van de kapberg verwijderd om later weer te worden opgebouwd.