Ettenlandseweg 15
8316 RM Marknesse

telefoon: 0527 - 20 38 68
mobiel: 06 - 50 24 60 76
mail: info@bouwbedrijfkloosterman.nlLaatste Nieuws

Aanbouw aan garage | 25.04.2012
Afgelopen vrijdag zijn de heipalen gezet voor een aanbouw aan een garage. De garage/bijkeuken zal worden vergroot en tevens worden de voordeur en de hal verplaatst naar die aanbouw.
Tuinhuis/overkapping | 14.03.2016
Momenteel zijn de voorbereidingen gestart voor het bouwen van een tuinhuis/overkapping met Douglas-hout bij Luttelgeest. Het hout wordt eerst behandeld met beits om vergrijzing tegen te gaan.
Renovatie badkamers | 14.03.2016
We zijn gestart met de renovatie van een badkamer in Emmeloord. Binnenkort volgt nog een renovatie van een badkamer bij Kraggenburg.

Onze Diensten

Veranda's

Wij zijn erg blij met het dealerschap van Gardendreams. Aluminium veranda´s die uit te breiden zijn met zijwanden. Ook is het mogelijk een tuinkamer te creëren. Een eenvoudige manier om uw woning uit te breiden.

Gardendreams heeft een aluminium veranda ontwikkeld, welke zeer compleet is én dus direct af. De veranda´s zijn stuk voor stuk berekend op sterkte, waardoor u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Duitse degelijkheid.

De veranda is leverbaar als zelfbouwpakket met een duidelijke montage-dvd. In overleg is montage door ons te regelen. Kom eens in onze showroom en vraag naar de mogelijkheden of kijk op de site van Gardendreams.
 
Een veranda van Gardendreams is een verlenging van uw tuinleven. Buiten zitten wanneer u maar wilt, vier seizoenen lang.

Lopende/afgeronde Projecten

Locatie: buitenweg Marknesse
Het vervangen van de dakpannen op een “tuinderswoning”, inclusief het isoleren van het dak. Het vervangen van de Velux dakvensters. Het maken van een dakoverstek bij de achterdeur en een afdakje boven de voordeur.
Locatie: buitenweg Emmeloord
Het dak van de bestaande woning en de aanbouw voorzien van nieuwe dakpannen.
Locatie: straat in Kraggenburg
Het plaatsen van kunststof kozijnen en panelen van Keralit gevelpanelen op de bovenverdieping aan de voor- en achterzijde van de woning.